Friday, May 6, 2011

PERASAAN JADI PEREMPUAN

Perasaanku tentang perasaanmu. Kau perasan.

Tetibe kan.


Semalam aku lapar sebab muntah-muntah lepas balik makan. Gastrik sikit sebab tak makan breakfast dan lunch. Malas nak nak pegi makan. Huhu. Ni kalau mak aku taw, dari Penang sampai Johor dengaq mak berleter. Lepas tu pukul 12 lapar sorang-sorang. So untuk menghilangkan rasa kelaparan tahap gaban tu, aku main la macam-macam game online yang wifi USM ni tak sempat blok.

Macam biasa aku suka main WORd games. Wordcross ka, wordsearch ka, word puzzle ka. Ye game budak-budak nerd. Aku tak main DOTA. Ada dalam laptop lagi satu tapi sampai sekarang aku tak reti-reti main. Aku lagi suka baca NOTA dari main DOTA dan statement ini aku BOLD kan. Tak percaya? Aku dah agak~~

Lepas dah tepu otak aku sampai merapu-rapu perkataan English aku reka sendiri, aku nampak ada satu game ni. Girly games. Sebab rasa diri ni agak girly ( ee geli) , aku pun klik la. Fuhh mak aih!! Macam-macam game orang pompuan ada! Kill Your Girl Next Door, Kill Your Ex-Boyfriend's New Girlfriend, Cook Poisonous Food la, macam-macam lagi la. Terbaik la!


Caya ke? Haha! Gila pa nak ada game macam tu. Sebenarnya ada game decorate kuku la, mekap muka la, pilih gaun pengantin la, dress up games la, macam-macam lagi la. Sebab kecik-kecik dulu aku tak main benda-benda macam ni, saje la try main.

First sekali, aku main masak-masak kek.


ni kek vanilla kalau tak silap.

Then, buat pizza..


huduh kot pizza game ni.


Then,nampak game dress up orang nak kawen. Macam best. Aku pun klik la teringin nk main. Kecik-kecik dulu mana aku main macam ni. Sadis betol. Aku main dengan budak-budak lelaki ja selalu. Panjat pokok, masuk hutan carik biji getah, rempit dengan basikal. Ada anak patung, tapi aku korek mata, sumbingkan mulut sebab nak buat macam Child's Play punya watak tu. Sepupu aku semua takut nak tengok. Dowang panggil anak patung hantu.

lebih kurang camni la rupa anak patung baby aku decorate. T~T




Huhu. Macam sadis plak zaman kanak-kanak aku. T~T


So aku pun try la game mengandam orang kawen ni..

amacam? berbakat tak aku  mengandam??




yang ni lagi best .lagi lawa baju-baju dia.


Then lepas tu, aku rasa bosan plak. Asal groom orang ja kena lawa. So my own masterpiece in...





Taraaa!! Pengantin botak baju ahli sihir! Hahahaha!! So, ada sapa-sapa terpikat nak aku tolong andam masa kawen nanti?

Inbox je FB aku.


Nak kaler-kaler kuku pun aku boleh buatkan.

sungguh berseni


Main benda-benda macam ni buat aku rasa cute dan adorable.

Lalalalalalalalalala~~

5 comments:

MarAsh said...

weh2 try main roiworld.com

aku ahli.hek3

SiBudakKurus said...

huwaaa..da tnept girly game yg bru..maseh3..boleh layan nie..asyik men kat Didi game jerk..bosan..huhu..

SaYaLiYaNaSaiDi said...

pmainan pe tuh?
sat2 nnt ak try. mata ak sume nmpk double.huk3

MarAsh said...

main jgn x main! awwww! hari2 aku main menda alah nie.xdpt pkai bju2 tuh, pkaikn kat dolls pon jadi daaa.hehehe

SaYaLiYaNaSaiDi said...

SBK: haha jom maen rmai2.. buat komiti Fizik kt situ :P

Cik Yam: hehe nnt ak try..komform fesyen ak plg pelik.haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...