Tuesday, May 17, 2011

AKU DISIMBAH ASID!

 ***

Tengah-tengah dengar lagu Iron Maiden, tanpa sebab tiba-tiba teringat scene 23 orang kena simbah asid  dengan manusia berhelmet dari lakaran polis tu. Eeii takot. Ni yang buat aku takut nak keluar merayap naik motor tanpa lesen ni.

Walaupun aku tak taw apa kena mengena lagu Iron Maiden yang sesat tu dengan kes simbah asid, tapi aku nak cerita jugak apa yang aku imaginasikan bab-bab asid yang sekarang suka-suka hati ja nak main simbah-simbah.



SITUASI: Aku kawen

aku sedang kawen. eii malu-malu~


Lepas tu..


LOKASI KEJADIAN : Atas pelamin
MASA KEJADIAN: Masa acara menepung tawar, renjis-merenjis
MANGSA: Pengantin wanita. Isk3..





 Situasinya, tengah-tengah bersanding , masa sesi menepung tawar, renjis-renjis merenjis, rupanya dia renjis dengan asid! Oh God! Kes dengki la ni!


Hahaha! Gila punya pompuan. Jangan tanya kenapa aku tiba-tiba fikir macam ni.

Tapi, dah simbah-simbah asid ni jadi trend zaman sekarang, tak mustahil la kan ada yang nak merenjis masa tengah kahwin. Kes cinta tak kesampaian ke, ex-bf / ex-gf kawen dengan orang lain ke, dengki baju kawin aku kaler pink ke.. Mana nak tawu.. Sekarang ni pun ada yang tengah mendengki~~

Lalalalala~

Erkk! Baru sedar, aku dah bagi idea untuk orang merenjis asid masa kawin. @#$%^&*(*


So untuk cover balik kesalahan aku, aku nak sebarkan gambar suspek simbah asid kat area KL tu.


Suspek simbah asid


 Fuhhh!!.. Rasa suci je bila buat khidmat masyarakat macam ni. 
:D

2 comments:

selipar terbang said...

lakaran suspek si suami sgt clear... sgt2 penah tgk... tepon rakan cop, rakan mude dan pejabat agama dengan segera....

SaYaLiYaNaSaiDi said...

hoh!! jangan!! hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...