Thursday, May 19, 2011

AMMAR DAN TIZ ZAQYAH- NRIC KASIH THE MOVIE

* Entri ini ditulis dengan penuh keterpaksaan*

Ahahaha! Ammar yang suruh! < Klik nama beliau untuk tengok wajah sebenar si Ammar tu>

Aku tak taw apa nak tulis sebab dia suruh tulis pasal Tiz Zaqyah, heroin cite Nur Kasih tu.



Aku ni cite Nur Kasih pun tak tengok. Movie dia pun tak tengok. Bila aku google Tiz Zaqyah, adeh... Ini yang keluar -,-'


orang kita google benda ni ja ka? parah parah..












Damn it aku nak tulis pasal apa ni? Tiz Zaqyah pun aku tak kenal sangat. Tengok dia berlakon pun tak pernah. Yang aku taw dia sangat la cantik, putih gebu, dan diminati jejaka-jejaka bermata belalang diluar sana. Ammar, aku tak kata hang gatai na. Eh, aku pun mata belalang *Kamen Rider* !


Apa lagi nak tulis ni. Aku pernah baca satu gosip yang orang dok mengata dalam cite Nur Kasih bukan main sopan tapi kat luar sebaliknya. Maaf aku tak tawu apa-apa pasal ni. Ini yang aku dapat dari blog gosip artis yang femes-femes. See Ammar, demi hang aku buang tebiat baca blog gosip artis! Halalkan jela duit minyak motor semalam tu? Ahaha! Gurau-gurau ja..


Ammar cakap dia bukan nak isteri perangai macam Tiz tapi macam Nur yang dalam cite Nur Kasih tu. Aku tak tawu Nur tu macam mana perangai dia tapi dengar-dengar,sangat baik dan tabah walaupun suami dia buat macam-macam. Oh, serius sangat baik. Tapi kata Ammar, dapat muka macam Tiz lagi bagus. So memang gatal la. Aha!

Ermmm...


Apa lagi aku nak tulis ni? Ammar apa yang hang nak aku tulis sebenarnya???


Eh bateri nak habis. Tak caye tengok print screen google nama Tiz tu. Hujung-hujung nyawa dah bateri ni.


ZzzzZzzzZzzz~

2 comments:

suara emas said...

<<<<<<
haish, ingatkan ammar ni...
<<<<<<

SaYaLiYaNaSaiDi said...

ahaha!
boleh jugak klu nak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...